perjantai 3. maaliskuuta 2017

Onni ei saavu etsien, se saapuu eläen

Eilen tuli kuluneeksi 6 vuotta minun ja Juhan yhteiselosta ja siinä ajassa on tapahtunut paljon.


Jääkaappimme ovessa on magneetti, jossa lukee " Onni ei saavu etsien, se saapuu eläen". Tätä olemme yrittäneet noudattaa elämässämme. 

Kuudessa yhteisessä vuodessamme toimitilojani on siirretty paikasta toiseen. Olen muuttanut Oulusta Raaheen tuoden hierontatyöni mukana. Sitten kuitenkin jouduin luopumaan hierontatyöstäni ja palaamaan päiväkotiin töihin. Senkin työn jätin vuoden päästä.

 Sitten aloitimme ison projektin, Punnitse ja Säästä -myymälän perustamisen. Koko projekti kesti pari vuotta ja siinä ajassa kävimme kunniakkaasti läpi kaikki myymälän perustamisesta sen lopettamiseen kuuluvat tehtävät.

 Sen jälkeen perustin uudelleen Luontaishoitolani. Tällä kertaa jätin tavallisen hieronnan pois ja keskityin hierontaan shiatsu-menetelmällä ja vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan Juhan toimiston vieressä. Jouduimme kuitenkin luopumaan keskustan tiloista ja siirtämään molempien työt kotiimme. Mutta tämä olikin parasta! Aivan uskomattoman ihana työskennellä nyt kotona molemmat ja tehdä merkityksellistä työtä muita auttaen.

Juha on auttanut minua kaikessa yritykseni asioissa, ja kehittänyt omia tietokoneohjelmistoja siinä samalla. Eli hän mm. loi minun tarpeisiini asiakaskortisto-ohjelman, josta tuli loistava tuote myös muille.

 Työn lisäksi tanssi tuo meille iloa ja nautintoa. Tanssihan toikin meidät yhteen ja yhdisti yhteisen unelmamme kehittää tanssityyli, jossa on iloa, paloa, intensiivisyyttä ja luovuutta. Molemmilla oli ollut sama unelma ennen kuin me edes tavattiin!  Koska me molemmat olemme yrittäjiä, meillä on mahdollisuus rytmittää työmme siten, että pääsemme pari kertaa vuodessa Playa del Inglesiin.  Siellä parasta on se, että pidämme extempore-tanssiesityksiämme monessa eri paikassa, ja tuotamme näin iloa ihmisille, mutta ennen kaikkea nautimme itse tanssimisestamme.


Sitten meillä on vielä tämä pihaprojekti. Kuuden vuoden aikana takapihamme alapiha on muuttunut heinikosta ”kesäparatiisiksi”. Ja kaikki lähti liikkeelle vain siksi, kun uima-altaalle piti keksiä kansi, ettei se likaantuisi taivasalla. Piha eteni askel kerrallaan. Juha on taitava käsistään ja tehnyt kaiken itse, minä vähän auttaen ja ideoita myös keksien. Nyt meillä on ”Kanaria” myös takapihallamme. Siellä vietämmekin ihanat Suomen kesät lämpimässä uima-allaspaljussa nauttien ja pihalla hyvää ruokaa tehden.

Pyrimme edelleen elämään elämämme päivä kerrallaan, nauttimaan siitä ja tekemään nyt kaikkia niitä asioita, joita pidämme tärkeinä. Elämämme on kiireetöntä ja saamme toteuttaa itseämme ja hyödyntää taitojamme. Aina, kun on tullut jokin yllättävä muutos, se on johtanut lopulta hyvään ja ollut parempi ratkaisu, kuin mitä olisimme itse hoksanneet tehdä.

Uima-altaalle piti keksiä kansi

Näkymä samasta alueesta myöhemminEi kommentteja:

Lähetä kommentti